Kjo shtëpi ka veç 15 metra në katrorë, por kur ta shikoni do ta dëshironi! (Foto)

Një shtëpi të vogël në Boston, dy studentë të Harvardit e japin me qira për ata që duan të ikin nga përditshmëria

Shtëpia e vogël me 15 metra katrorë është në mal. Duket shumë e vogël, por organizimi i brendshëm të ofron siguri dhe rehati unike.

Shtëpitë e tilla po shtohen në SHBA, ndërsa qiraja për to sillet prej 90-120 euro në ditë.

Për amerikanët, këto shtëpi do të jenë e ardhmja e vikendeve.