Vajzat: Meshkuj, duhet të ndaloni t’i bëni këto gjëra në shtrat…

Mos i shtrëngoni gjokset e të dashurës shumë

Është normale që një adoleshent pa përvojë ta bëjë këtë gjë, transmeton Telegrafi.

Por, meshkujt e rritur?

Shtrëngimi i fuqishëm i gjokseve të të dashurës nuk e bën atë të ndjehet mirë, në fakt, i shkakton asaj dhimbje.

Mos i shtrëngoni thimthat

Shumë femra dëshirojnë t’ia prekni thimthat, mirëpo nuk është një lëvizje që e dëshiron secila.

Çelësi për seks të mahnitshëm është komunikimi, prandaj testoni gjërat para se të provoni të bëni diçka me thimthat e të dashurës…

Reciprociteti…

Nuk keni asnjë të drejt të pritni nga një femër t’ju kryer gojore, nëse ju refuzoni t’i kryeni asaj. Pikë.

Mos mbajtja e lubrifikantëve dhe prezervativëve

Këto janë gjëra shumë të rëndësishme dhe gjithmonë duhet të jeni të përgatitur për seks argëtues dhe të sigurt.

Lubrifikanti është i mahnitshëm për paralojë, prandaj jeni duke humbur shumë nëse nuk e keni një shishe me të..

Lënia mënjanë e paralojës…

Rrallëherë ndodh të keni seks të nxehtë dhe të shpejtë, ku ia hiqni fustanin e shtyni për murin dhe e kryeni punën..

Mirëpo, duhet të mbani mend që shumica e femrave nuk mjaftohen me penetrim, prandaj duhet të dini se çfarë po bëni.